Враца софтуер общество провеждат безплатни демонстративни уроци по програмиране

Враца софтуер общество провеждат безплатни демонстративни уроци по програмиране Враца софтуер общество стартира серия от безплатни демо уроци. Всички желаещи трябва да дойдат на място в ИТ центъра на ул. Кокиче 14, като е желателно е да разполагат със собствен лаптоп. За тези, които не разполагат с такъв, организаторите предоставят за ползване няколко компютъра на място.
Занятията се провеждат по двете основни направления в курса - уеб програмиране с php и java & android технологии. Лекторите са хора, преминали успешно 9-месечното обучение. Първата работилница ще се проведе на 20 юни от 18:30 до 20:00 ч., а следващите две ще са съответно на 26 и 28 юни. Актуална информация за демо уроците и други събития може да намерите на фейсбук страницата на организацията https://www.facebook.com/vratsasoftware.
Курсовете на Враца софтуер общество са най-добрата възможност да избягаш от рутинната работа и да се преквалифицираш в някоя от професиите на бъдещето. Успешно завършилите курсисти ще имат възможност да започнат в стаж в софтуерна компания в града. Обученията са предназначени за ученици в гимназия и възрастни. За повече информация и кандидатстване за цялостната програма може да посетите страницата http://school.vratsasoftware.com/train-devs.
 
19.06.2019, 09:09 часа
579 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha