Полицията излезе с официална информация за зверската катастрофа на Е-79 край Долна Вереница

Полицията излезе с официална информация за зверската катастрофа на Е-79 край Долна Вереница От полицията излязоха с официална информация за зверската катастрофа на главния път Е-79 край Долна Вереница.
Както първо BulNews съобщи, кървавият удар е станал вчера на пътя между Видин и Монтана. Сблъскали се лекотоварен микробус "Мерцедес  Спринтер 316 ЦДИ" с турска регистрация, с 39-годишен водач от град Измир и лек автомобил "Опел Астра" със софийска регистрация. Водач и собственик на леката кола е 61-годишен софийски жител. В нея са пътували 67-годишна баба и внучките й -  на 9, 15 и 18 години, всичките от столицата. 
От събраните до момента доказателства и данни е установено, че лекият автомобил "Опел Астра", движещ с в посока Видин – Монтана, без видима причина е напуснал пътната лента за движение и се е блъснал челно в насрещно движещия се микробус. При адския сблъсък на място е загинал водачът на „Опел“-а. С тежки телесни повреди са две от момичета – на 9 и 18 години. Те са с извадени слезки и черепно-мозъчни травми. Пострадалите две деца са настанени в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" в  Монтана, с опасност за живота. Третото момиче и неговата баба са се разминали с по-леки наранявания. 
Работа по случая продължава РУ Монтана.
 
24.06.2019, 10:34 часа
6093 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha