Спипаха трима пияни шофьори за ден в Монтанско

Спипаха трима пияни шофьори за ден в Монтанско Трима пияни шофьори за един ден хванаха полицаи от Монтана, съобщиха от полицията в града.
Около 7.30 часа вчера  срещу бензиностанция на булевард "Трети март", служители на сектор „Пътна полиция“,  спират за проверка лек автомобил "Ситроен Пикасо",  с монтанска регистрация. Колата е била управлявана от 46-годишен ломски жител. При направена проверка с дрегер е било установено, че водачът шофира автомобила си с 1.48 промила алкохол в издишания въздух. Издаден му е талон за медицинско изследване, което той е отказал да направи и е приел показанията на дрегера.
Малко по-късно същия ден, около 10 часа на улица "Славянска", до кръстовището с улица "Димитър Ангелов"  в Лом, е спрян за рутинен контрол и втори водач на лек автомобил.  Монтанският „Фолксваген Пасат“ е управляван от 50-годишен ломски жител. При проверката с алкотест, пробата е отчела 1.76 промила алкохол в издишания от водача въздух.
Третият пиян шофьор е хванат в 17.25 часа следобед. Служители на реда спират влекач "Скания Р 420" с прикачено полуремарке "Кроне СДЦ", със софийски регистрации. Водач на товарното возило е бил 38-годишен столичанин.  При направен тест за алкохол, дрегерът отчел 1.52 промила алкохол в издишания от водача въздух.
И тримата водачи са със съставени актове по Закона за движението по пътищата.
По случаите са образувани досъдебни производства.
 
27.06.2019, 13:01 часа
1247 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha