Врачанските полицаи влязоха в тройката на турнир по стрелба във Варна /снимки/

Врачанските полицаи влязоха в тройката на турнир по стрелба във Варна /снимки/ Отборът по стрелба на СК „Спартак Враца‘‘ при ОД на МВР Враца взе участие в заключителния етап от Републикански преглед по стрелкова подготовка  за служители на МВР. Спортната надпревара се проведе от 24 до 28.06.2019 г. във Варна и в нея взеха участие 17 отбора и  общо 89 състезатели.
Организаторите от Спортна асоциация на МВР, домакините от ОД на МВР Варна и Центъра за специализация и професионална подготовка Варна, на чието стрелбище се проведе първенството, показаха отлична организация и подготовка.      
Врачанските полицай от мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков успяха да влязат в призовата тройка и да спечелят купата за трето място. Целия мъжкия състав влезе във финала, като Ивайло Флоров се класира втори в индивидуалната надпревара.
Женския отбор в състав Десислава Иванова и Катя Василева, също след квалификациите влезе на финалната прострелка, като Василева се нареди на четвърто място при жените . 
В комплексното класиране купата спечелиха стрелците на ОДМВР- Варна следвани от отборите на Академия МВР и Дирекция "Жандармерия". Врачани останаха със стотни разлика на четвърто място.       
Следващото състезание, на което стрелците от Враца са организатори, е традиционният местен турнир по стрелба с пистолет по случай 5 юли – професионалния празник на служителите от МВР, който ще се проведе в сряда от 10.30 часа на стрелбището при УТК „ Дъбника“.
01.07.2019, 15:27 часа
802 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha