Районното полицейско управление в Мездра се похвали с отлични резултати

Районното полицейско управление в Мездра се похвали с отлични резултати Районното полицейско управление в Мездра се похвали с отлични резултати в борбата с битовата престъпност в навечерието на празника на МВР - 5 юли. Ченгетата от железничарското градче са на първо място в областта по разкриваемост на престъпления за първото шестмесечие на 2019 година.
Осъществяват се извънредни акции, засилва се присъствието на органите на реда в малките населени места. В изпълнение на задачите за разширяване на видеонаблюдението и подпомагане на правоохранителните органи от общинска администрация са монтирали 13 нови камери, свързани със системата на РУ на МВР – Мездра.
По направление „Пътна полиция“ е увеличен броят на актовете и фишовете в резултат засиления контрол на движението по пътищата през 2019 г. Броят на електронни фишове от технически устройства за установяване на превишена скорост са нараснали с 1000. Общо 2725 актове и фишове са съставени на територията на общината, от които над 1400 са от системата за контрол на скоростта.
„Органите на реда в града и общината извършват добра превантивна работа. В резултат на това в района няма тежки престъпления. По линия на наркотрафика има само 6 регистрирани случая от началото на 2019 г.“, каза началникът на районното управление в Мездра Красимир Митов.
04.07.2019, 16:28 часа
2703 1
Коментари

валери

04.07.2019, 20:04 часа
Има 6 ,защото не се работи!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha