Съблазнителна моделка показа пищни форми и нажежи феновете с ето тези снимки

Съблазнителна моделка показа пищни форми и нажежи феновете с ето тези снимки 25-годишната бивша солистка на руската група "Серебро" продължава да радва феновете си, публикувайки разголените си снимки. Този път Екатерина Кищук показва как прекарва почивката си заедно със своите родители. Но дори и това не я спира да си направи еротична фотосесия.
Певицата позира в черен бански, който е доста изрязан. Феновете са харесали тази снимка над 360 пъти, одобрявайки пищните форми на красавицата, обсипвайки я с комплименти. И все пак други задават въпроси. Много от тях се интересуват кой е авторът на тези снимки. Някои от потребителите смятат, че това може би са майката или бащата на Екатерина. Може би това действително е правдоподобна версия.
Самата Кищук признава, че в момента е сама и няма партньор до себе си. По-рано певицата отбеляза, че се занимава със солово пеене и е решила напълно да се съсредоточи върху кариерата си.
"Старая се засега да не се отвличам с други отношения, защото сега на първо място за мен е работата ми, повярвайте, тя изисква доста сили", твърди красавицата.
07.07.2019, 12:00 часа
2525 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha