Ремонтират библиотеката в Монтана

Ремонтират библиотеката в Монтана Козметичен ремонт извършват в библиотеката в Монтана. Пребоядисва се фоайето на първия етаж и стените на стълбището към втория етаж. Дейностите ще продължат десетина дни, съобщи директорът Анелия Иванова-Тодорова.
"Искам да се извиня на всички жители и читатели на Монтана, че ще създадем неудобство в библиотеката. Налага се сваляне на боята по стените  на фоайето на първия етаж, стените на стълбището към втория етаж и тавана. Тъй като боята пада, тя ще бъде изстъргана, стените ще бъдат грундирани и наново шпакловани, за да бъде сигурно. Помещенията са високи около 5 метра и поради това там е направено скеле, което доведе до затваряне на залите на втория етаж, а именно читалните и заемната за читатели над 14 години", каза тя. 
Всички читатели ще имат достъп до интернет и ежедневната преса в компютърната зала на първия етаж, а читателите над 14 години, които искат да вземат книги ще могат да го направят в отдел "Изкуство". Ако нещо не е ясно, всеки може да се обърне към служителите на рецепцията в библиотеката, уточни Анелия Иванова-Тодорова./БНР
16.07.2019, 15:48 часа
793 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha