„Агресията, предизвикателното поведение и лъжата” обсъждат във втората работилница за емоции в библиотеката във Враца

„Агресията, предизвикателното поведение и лъжата” обсъждат във втората работилница за емоции в библиотеката във Враца Темата за агресията, предизвикателното поведение и лъжата при децата до 7 години ще разгледа детският психолог Надежда Евгениева по време на втората работилница за родители, организирана съвместно от  Регионална библиотека „Христо Ботев” - Враца и специалистката. 
Срещата ще се проведе на 20 април от 11:00 до 12:00 ч. в Детски отдел.
Работилниците са насочени към родителите на деца от 0 до 7 години, както и бъдещи майки и татковци.
Емоциите са директен мост, по който се предава общуването и затова е важно така да предаваме посланията си, че детето да ни чува, а и обратното – да разпознаваме какво се крие зад неговото поведение.
Основен акцент в срещата ще бъде емоционалното развитие в тази възраст, какви са най-честите трудности, които родителите срещат и как могат да подкрепят децата. Надежда Евгениева ще даде полезни насоки и идеи, които могат да се включат в родителския арсенал от подходи и ще отговори на всички въпроси.
Децата също са добре дошли по време на срещата, специално за тях ще има работилница „Емоциоландия”, подготвена от библиотекарите в Детски отдел и четене на приказки. „Емоциоландия“ е игра, разработена от библиотечните специалисти и детския психолог, която включва и любимото на всички Lego, конструирано, за да даде нови решения за ранно образование, базирани на метода „учене чрез игра”.
Очакваме ви на 20 април от 11:00 ч. в Детски отдел на Регионална библиотека „Христо Ботев“, ул. „Петропавловска“ 43.
Заявете участие на място или на телефон: 0879 548 916
16.04.2024, 10:08 часа
244 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha