Пейдж Спиранак ли е най-секси състезателката по голф /снимки/

Пейдж Спиранак ли е най-секси състезателката по голф /снимки/ Преди повече от година писахме за първи път за Пейдж Спиранак. Тогава поводът беше, че се снима по бански за Sports Illustrated.
Направо не знаем на коя планета сме били и защо оттогава повече не сме се сещали за нея, но сега ще поправим тази грешка.
Съвсем случайно попаднахме на нейни снимки в Instagram и се случиха две неща. Първото беше, че рязко ни се зави свят, а второ - изпитахме неистово желание да поиграем голф. Технически погледнато с това не се изчерпват случилите се неща, но няма да задълбаваме излишно.
Пейдж Спиранак е на 26 години от Денвър, Колорадо. Открива страстта си към голфа съвсем случайно. Също толкова неангажиращо започва и да се състезава.
Не е случаен обаче фактът, че в момента тя е една от най-известните състезателки по голф в света. 
Зад гърба си има няколко спечелени турнира с немалки наградни фондове, но през последните две години Пейдж Спиранак е оставила голфа на заден план, за да развива социалните си мрежи и всички ползи, които идват от тях.
Въпреки че не сме я виждали скоро да участва в някой турнир, Пейдж определено е една от най-секси състезателките в този спорт.
Това, че не се състезава не ѝ пречи да играе голф за развлечение, а и за да поддържа форма.
Лошата новина за всички мъже е, че 26-годишната състезателка по голф е сгодена. Статусът ѝ е такъв още от 2016 г., когато казва "да" на приятеля си Стивън Тиноко.
20.07.2019, 09:00 часа
4387 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha