Огнен ад! Извадиха човек от горяща къща във Врачанско, борят се за живота му в „Пирогов“

Огнен ад! Извадиха човек от горяща къща във Врачанско, борят се за живота му в „Пирогов“ Човек бере душа, след като бил изваден от горящия си дом във Врачанско, научи BulNews.bg. 
Огненият ад се развилнял малко преди 14 часа вчера в село Манастирище. Пламнала къщата на 86-годишния дядо Кънчо Христов. Негови съселяни видели гъстия дим и високите пламъци и незабавно подали сигнал в полицията в Козлодуй. Очевидците съобщили, че стопанинът е все още вътре и негови съседи се опитват да го изкарат от сградата.
Към мястото незабавно са изпратени екипи на местния полицейски участък, на пожарната в Хайредин, както и спешни медици от Козлодуй. 
В крайна сметка пострадалият човек е изваден от рушащата се под пламъците къща и откаран в болницата в Козлодуй. Състоянието му обаче било изключително тежко и той е вдигнат по спешност към столичната клиника „Пирогов“. Възрастният човек е с тежки изгаряния – 70-80% и лекарите правят всичко по силите си да спасят живота му.   
Кънчо Христов преди години живял в Русия, където имал семейство, но след това се прибрал в родното си село и от тогава живее сам, разказаха местните. 
Домът на самотника е изгорял напълно при пожара. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. Най-вероятно огънят тръгнал от неизправен газов котлон, коментираха запознати. 

*Снимката е илюстративна. 
25.07.2019, 09:16 часа
5325 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha