Триумф за "Старт М" на писта „Баховица“ край Ловеч /снимки/

Триумф за "Старт М" на писта „Баховица“ край Ловеч /снимки/ Трима пилоти на "Старт М" /Криводол/ се качиха на почетната стълбичка в „Дивизия 3” в 4-ия кръг от рали кроса в Ловеч. Отборната титла е за криводолския тим.
На пистата в село Баховица при автомобилите със задно задвижване триумфира Методи Тодоров – Муто с БМВ. На 8 секунди след него остана Цветелин Велков с "Лада", а трети е Данко Алексиев също с "Лада". Това бе втората поредна победа за Муто след първото място в Криводол.
В „Дивизия 2” с предно предаване Ивайло Йончев с "Хонда Сивик" от Ботевград отново е първи. Следван от Пламен Цветанов с "Опел Астра" от "Старт М" и Симеон Велев от Ботевград с "Хонда Сивик". Двама представители на видинския "Жико Моторспорт" се качиха на почетната стълбичка в „Дивизия 1”.
Победата при най-мощните взе Мирослав Цветанов – Бомбата с "Форд Сиера", а неговият съотборник Антон Хайтов с "Ауди" е трети. Втори финала пресече Минчо Борисов със "Субару Импреза" от криводолския клуб. Двама от най-опитните пилоти в „Дивизия 1” – Светослав Манастирски и Емил Минчев, пропуснаха надпреварата в Ловеч.
Отборен първенец във второ подред състезание стана АСК "Старт М" /Криводол/ следван от "Жико МС" и АМК Ботевград. Тимът заслужи и купа „Лада“, след като първи финишира Цветелин Велков, втори остана Данко Алексиев, а трети е Ивайло Иванов от "Проспийд".
Следващият кръг е на писта „Строител” в Криводол през месец август.
29.07.2019, 13:37 часа
775 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha