Наглост! Тарикат с джип превзе тротоар във Враца /снимки/

Наглост! Тарикат с джип превзе тротоар във Враца /снимки/ Поредният нагъл шофьор вбеси врачани вчера. Наблюдателен гражданин изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ на информационна агенция BulNews поредната порция скандални снимки на безобразно паркиране. 
Кадрите са направени по обяд на Червения площад. На тях ясно се вижда как шофьорът на джип „Land Rover“ с врачанска регистрация е блокирал изцяло тротоарa пред природозащитен център „Натура“. Наглият шофьор в зарязал колата си така, че да пречи на преминаването на пешеходците. За да продължат пътя си, хората трябва да слязат на шосето, като рискуват здравето и живота си. На всичкото отгоре задницата на колата е на пешеходна пътека. 
„Наглостта на някои шофьори няма граници. На такива трябва да им вземат книжките и да ги одрусат със солени глоби“, коментира възмутеният врачанин.
 
02.08.2019, 08:32 часа
2025 2
Коментари

Цако

02.08.2019, 12:29 часа
Фотографите от КАТ са над тези неща. Важното е да дремат с камерите и да събират пари. Проблемите с паркирането в града и кушиите из централните улици не са техен проблем, дорде не стане някой инцидент.

Краси Комбинса

02.08.2019, 10:33 часа
май и на бизнес гиганта жена му е спряла кофти
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha