Има ли значение размерът? Определено да, що се отнася до жените

Има ли значение размерът? Определено да, що се отнася до жените Има ли значение размерът на мъжкото достойнство, за да може една жена да достигне оргазъм? Оказва се, че дори и да не си го признават много жени смятат, че още няколко сантиметра отгоре могат да подобрят изживяването им с мъжа.
Според учени от университета в Шотландия, няма идеален размер, който би удовлетворил всяка жена, но повечето сантиметри със сигурност ги „задоволяват“ по-добре.
Над 300 жени, участвали в проучването, са отговорили, че всичко е строго относително.
За стандартна дължина на пениса се смята 15 – 18 см., а за обиколка 12 – 14 см. или около 4.5 см широчина. Според 31% от анкетираните, средната дължина е напълно достатъчна, но 52% от дамите са на мнение, че за тях перфектният размер е над 15, до 20 см.
Само 3% от жените са посочили, че размер до 10 см ги устройва. Интересен е фактът, че 5% от участничките са отговорили, че искат да спят с мъж, чийто пенис е над 25 см.
Иначе останалите пропорции на мъжа също са от значение за някои жени. 47% от анкетираните не крият, че харесват по-едри мачовци.
4% са на мнение, че не биха спали с мъж, който е с наднормено тегло, докато само 19% от представителките на слабия пол искат да имат интимни отношения с мъж, който е с конкретна форма на тялото.
Друг извод от изследването е, че освен конкретни изисквания за размера и фигурата, жените търсят и нормално отношение. По-голяма част от анкетираните – 37%, искат грижовен мъж. За една четвърт от дамите уменията им в спалнята също са много важни.
10.08.2019, 10:00 часа
1359 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha