Напушен младеж отърва затвора, оправда се пред съда с лоша компания

Напушен младеж отърва затвора, оправда се пред съда с лоша компания Младеж, спипан да кара напушен, отърва затвора, научи BulNews.bg. Той се оправдал пред съда с лоша компания. 
Случката се разиграла преди около месец в Лом. Към 17.45 часа на 12 юли на улица „Стадиона“ бил спрян за проверка лек автомобил „Ауди А4“. Зад волана бил местен жител с инициали К.С.Ц. Той е неженен, работи в Италия и е с чисто криминално минало. Двамата полицейски служители му направили тест за употреба на наркотици и уредът отчел положителна проба за канабис.  
Преди дни нарушителят бил изправен пред съда в Лом. Той обяснил пред магистратите, че вечерта преди въпросната случка бил поканен на рожден ден. Там, подведен от свои приятели, изпушил една цигара марихуана. Според показанията на К.С.Ц. той останал много изненадан, че това било установено от устройството, тъй като изобщо не се чувствал повлиян от наркотика.
Магистратите се смилили над мъжа и му наложили най-лекото наказание – 4 месеца условно. Те обаче му отнели книжката за 6 месеца. 
 
07.08.2019, 08:45 часа
2740 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha