ГЕРБ обяви номинациите за кметове на две общини в Монтанско, вижте кои са те

ГЕРБ обяви номинациите за кметове на две общини в Монтанско, вижте кои са те Станаха ясни номинациите на политическа партия ГЕРБ за кмет на две общини в Монтанско. От управляващата партия са издигнали по един кандидат за Георги Дамяново и Чипровци, научи BulNews.bg. 
Заместник областният управител на Монтана Нина Петкова е номинирана от членовете на партията на Бойко Борисов да застане начело на община Георги Дамяново. През миналата година тя си купила дом в Гаврил Геново и преместила адресната си регистрация там, което й дава право да участва в надпреварата. Петкова е един от най-активните членове на женската организация на ГЕРБ и е заместник на губернатора на Монтана от години. 
В Чипровци пък от партията са заложили на действащия кмет Пламен Петков. Той е начело на балканското градче за първи мандат и според управляващите за четирите години се забелязва огромна положителна промяна в общината.
Общинските събранията за номиниране на кандидат кметове на ГЕРБ са отворени за всички членове на партията, както и за други граждани, които имат интерес. Те обаче нямат право да гласуват. Право на вот имат единствено членове, казаха от офиса на партия ГЕРБ в Монтана.
 
08.08.2019, 12:05 часа
4638 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha