Порно актриса от Монтана нае убиец за съпруга си, той се оказа полицай под прикритие

Порно актриса от Монтана нае убиец за съпруга си, той се оказа полицай под прикритие 32-годишната порно актриса Катрина Данфорт я грозят 10 години затвор и глоба в размер на 250 000 долара заради предприетия от нейна страна опит да убие съпруга си, като за целта се е договорила с наемен убиец от щата Монтана.
Делото срещу нея е образувано още през декември миналата година. През октомври Данфорт е заминала за Монтана, за да се срещне с въпросния убиец, който е бил препоръчан лично от неин приятел. Договорката била за изпълнената задача той да получи 5000 долара. Двамата са се срещнали отново след около месец, когато жената му е предоставила всички негови адреси, снимки и документи, които биха помогнали в покушението. На по-късен етап тя е превела по сметката на мнимия убиец авансово половината сума - 2500 долара като знак на благодарност, че се е съгласил да извърши поръчката. Впоследствие обаче се оказало, че Данфорт е разкрила плановете си пред полицейски служител, който е работил под прикритие.
По-късно тя е задържана и арестувана от федерални агенти на международното летище в щата Вашингтон. Катрина Данфорт е направила в съда пълни самопризнания. Очаква се окончателната присъда да бъде произнесена на 2 декември.
08.08.2019, 16:18 часа
4174 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha