„Теклас“ търси да назначи инженери и оператори за завода във Враца, вижте какви са изискванията

„Теклас“ търси да назначи инженери и оператори за завода във Враца, вижте какви са изискванията „Теклас – България“ ЕАД търси да назначи за новата си производствена база във Враца машинни оператори и инженери, научи агенция BulNews. 
От турската компания са потърсили съдействие от дирекция „Бюро по труда“ в града за набиране на кадри за бъдещето производство. На 15 август от 11 часа в дирекцията ще се проведе среща с представители от компанията. На нея ще бъдат представени условията за работа в „Теклас“ и какво компанията предлага на бъдещите си служители. 
Първата заявка за работни места от компанията е за 10 машинни оператори за производство на каучукови изделия. Единствените изисквания към кандидатите за работата са да имат средно образование и мотивация за работа.
„Теклас“ търси да назначи и машинен инженер, инженер по проекти, инженер по качеството и инженер по производството. Търси се и специалист по логистика. Изискванията за заемане на позициите са висше техническо образование, отлично владеене на английски и немски език, компютърна грамотност, както и предишен професионален опит. За някои от длъжностите е необходима шофьорска книжка. 
Подробна информация за работните места, заявени в „Бюрото по труда“ във Враца, можете да получите в стая №1 на дирекцията или на тел. 092/625120 и 092/621103.
09.08.2019, 11:06 часа
4967 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha