Осем неща, които добрият мъж не би направил

Осем неща, които добрият мъж не би направил Дали съм попаднала на точния партньор? Обича ли ме наистина? Ще бъда ли щастлива във връзката си с него? Всички тези, както и още въпроси си задава всяка жена, когато започне нова връзка. Но често забравяме нещо много важно – да се попитаме дали той е истински добър мъж. Това е много важно, защото добрият човек е по-малко склонен да ни нарани. Неговата ценностна система е по-различна от тази на токсичния партньор, а това е нещо като малка гаранция за бъдещо щастие. Какво отличава добрия мъж от другите?

Добрият мъж никога не би ви накарал да се чувствате несигурни
Ако партньорът ви ви кара да изпитвате несигурност в неговите чувства, в своите собствени качества и изобщо във връзката ви, той или е спрял да ви обича, или няма дълбоки намерения към вас, или просто не е добрият човек, за когото го мислите. Един истински добър мъж не би се отнасял с пренебрежение към половинката си.

Добрият мъж не би ограничил потенциала ви
Някои мъже, изтъкани от комплекси и неувереност в собствените си възможности имат склонността да потискат потенциала на половинките си, само за да са сигурни, че няма да изпъкнат пред тях. Ако усетите подобно поведение, знайте, че той не е добър към вас и ви приема като заплаха за мъжкото му его.

Добрият мъж никога не би нахлул в личното ви пространство
Обичащият и разбиращ партньор зачита пространството, от което половинката му се нуждае. Ако имате нужда да излезете с приятелки, той трябва да ви разбере. Ако искате да излезете да тренирате или на шопинг, той трябва да умее да се съгласява с желанието ви да прекарате малко време поотделно. Така правят добрите мъже.

Добрият мъж никога няма да ви нарани физически и емоционално
Всяка форма на агресия и насилие е белег на проблеми и дефицити в поведението и характера. Ако партньорът ви се опитва да упражнява контрол над вас, това също е червен флаг, на който да обърнете внимание.

Добрият мъж не би ви изневерил
Хората са заобиколени от изкушения. Те са навсякъде и понякога са наистина трудно устоими. Но все пак моногамията е личен избор, както и това да се отнесеш към половинката си с уважение. Добрите и верни партньори знаят това.

Добрият мъж не би неглижирал притесненията ви
Различията в природата на мъжете и жените са извор на спорове за какво ли не. Най-често жените са онези, които премислят всичко и се притесняват за какво ли не, докато мъжете са по-склонни да неглижират ситуациите. Ако той неглижира и вашите притеснения, това не е добър знак.

Добрият мъж никога не би ви подценил
Едно от най-болезнените неща във връзката е усещането за ценностна неравнопоставеност. Токсичните партньори имат навика да втълпяват на половинките си, че не струват толкова, колкото си мислят. Всъщност истината е тъкмо обратната. Обикновено това е зловреден механизъм токсичният човек да повиши самочувствието си за сметка на това на своя партньор.

Добрият мъж никога няма да се откаже от вас
Ако ви обича, той ще се бори за вас докрай. Толкова е просто.
15.08.2019, 11:00 часа
997 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha