СДВР пусна за издирване двама от кримигероите, вилнели в "Бесо" /снимки/

СДВР пусна за издирване двама от кримигероите, вилнели в "Бесо" /снимки/ Столичната дирекция на вътрешните работи обяви за издирване двама мъже, съпричастни към извършено престъпление в софийско заведение, съобщиха от пресцентъра на МВР. 
След като влезли в обекта, те нанесли материални щети по част от мебелите и оборудването и се оттеглили в неизвестна посока. 
Припомняме, че преди два дни група мъже буйстваха в известен бар, като чупиха мебели и оборудване. Трима от агресорите, както и предполагаем поръчител бяха задържани още във вторник. Сега се издирват - Веско Стоянов и Петър Паунов.
Около 18 часа в понеделник група от 6 - 7 здрави и кусо подстригани мъже влезли в заведението на бул. "Тодор Каблешков". Били подпийнали, но седнали и продължили да се черпят. 30 минути по-късно забили нож в масата и започнали да обръщат маси и столове, като разпорили и част от меката мебел.
Погромът се разиграл пред очите на клиентите и персонала. Предо да си тръгнат, казали, че това ще се повтаря всеки ден, ако собственикът не се обади на определен човек.
Сигнал до полицията не бил подаван, на място са пристигнали екипи от частната СОТ фирма, охраняваща обекта.
 
14.08.2019, 08:09 часа
1016 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha