МВР: Образувана е проверка по материала в BulNews за стрелба във Враца, уведомена е и прокуратурата

МВР: Образувана е проверка по материала в BulNews за стрелба във Враца, уведомена е и прокуратурата Директорът на областната дирекция на МВР-Враца ст. комисар Янко Янколов се е самосезирал и започнал проверка по случая със стрелбата в центъра на града, за която единствено агенция BulNews съобщи. 
 

Днес с изрична заповед е разпоредена незабавна работа по случая от 10 август /събота/, за който не е подаден сигнал в полицията, поясняват от Министерството на вътрешните работи. 
Органите на реда допълват, че от публикуваното видео е видно, че на площад „Софроний Врачански“, мъж с пистолет в ръка произвежда няколко изстрела във въздуха, като около него има и други граждани с автомобили, част от сватбена церемония. 
В хода на започнатата проверка вече е установена самоличността на извършителя, който предстои да бъде разпитан за изясняване на всички факти и обстоятелства. 
Случаят е докладван в районната прокуратура.
Припомняме, че сватбарите били блокирали трафика на най-натовареното кръстовище в града като излезли от лъскавите си возила и спретнали невиждано шоу с музика и танци. Адреналинът на един от сватбарите обаче се вдигнал повече от допустимото, защото той извадил от колата си пистолет и започнал да стреля във въздуха.
Мутренското поведение уплашило хората, които минавали по това време в района. Празнуващите обаче не се смутили, а дори се похвалили с изявата във фейсбук. Според запознати със случката мъжът с оръжието е Чавдар Костов.
14.08.2019, 13:25 часа
5574 2
Коментари

герберски другар

14.08.2019, 20:32 часа
в нормална държава тоя да е глобен със солидна сума в най-добрия случай в най-лошия да търка наровете в някой затвор ,това не е държава ,хората не сигнализират в МВР защото нямат доверие на тая корумпирана система -виновни сме си сами -търпим .

ХАХАХАХА

14.08.2019, 20:06 часа
МВР и Прокуратура Враца Баце!Тях трябва някой да разследва.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha