Полиция и данъчни удариха дискотеката на общински съветник във Вършец, валят актове за нарушения

Полиция и данъчни удариха дискотеката на общински съветник във Вършец, валят актове за нарушения Специализирана полицейска операция във Вършец е открила куп нарушения в дискотеката на общинския съветник от партия АБВ Благовест Христов, съобщиха от полицията в Монтана.
Проверката е започнала в полунощ срещу неделя и е продължила до 4.30 сутринта. В нея са участвали полицаи, жандармеристи, пожарникари, данъчни, служители на РЗИ и Агенция „Митници“. 
При влизането в дискотека „Найт Таун“ проверяващите заварили в нея непълнолетни лица, които не би трябвало по това време да са там. Масово клиентите пушели, а касовият апарат на заведението не работел. Част от работещите в дискотеката били без трудови договори. Всички контролни органи, без тези от агенция „Митници“, открили нарушения, за които ще бъдат издадени съответните наказателни постановления.
Благовест Христов е известен сред съгражданите си като голям любител на съветническото място в местния парламент. В момента е вътре за втори път от името на партия АБВ. Преди това отново е бил общински съветник, но е бил издигнат от местно сдружение. Сега всички се чудят от коя партия отново ще атакува толкова желаната от него позиция. Въпросът е как човек, който чрез работата на своята дискотека показва, че не е приятел на закона, ще застане през обществото с цел да спечели неговото уважение.
16.08.2019, 08:39 часа
9182 3
Коментари

калфоко

16.08.2019, 14:34 часа
къф е тоа мангал на снимката

pipi

16.08.2019, 09:38 часа
bravo

eeeeeiiii

16.08.2019, 09:12 часа
stefka kyrortiskata se ebe tam za bez pari
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha