Ужасяваща находка! Видинчанин откри мумифициран труп в наследствената си къща

Ужасяваща находка! Видинчанин откри мумифициран труп в наследствената си къща На ужасяваща находка се натъкнал видинчанин, който не бил посещавал отдавна наследствената си къща в близко село. В една от стаите човекът открил мумифициран труп, научи BulNews.bg. 
Случката, достойна за филм на ужасите, се разиграла в петък вечерта, на 16 август. Видинчанин от дълго време не бил посещавал свой имот в село Антимово, който бил наследил. Минавайки през селото докато пътувал, той решил да отиде до къщата да я нагледа. След като влязъл вътре обаче едва не побягнал с писъци, след като видял труп да лежи в една от стаите. 
Стопанинът подал сигнал в полицията. Дежурна оперативна група незабавно посетила местопроизшествието и извършила оглед. Разследващите установили, че имотът бил видимо необитаем от дълго време, избуяла гъста растителност ограничавала достъпа до него, а всички помещения и вещи в тях били силно запрашени. 
Трупът изглежда бил престоял дълго време в къщата, тъй като бил мумифициран. Разследващите установили, че най-вероятно тялото е на лице от мъжки пол, но самоличността му не е установена. 
Работата по разследването на случая продължава, образувано е досъдебно производство.
 
19.08.2019, 10:16 часа
5521 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha