Игри на съдбата! Падна част от тераса на жилище във Враца, по чудо не уби хора /снимки/

Игри на съдбата! Падна част от тераса на жилище във Враца, по чудо не уби хора /снимки/ Част от тераса се срути и падна върху друга тераса на жилищен блок във Враца, видя първо агенция BulNews. Инцидентът, който за щастие се е разминал без жертви и пострадали, е станал тази сутрин към 8 часа. 
Целият железен парапет с плътната замазка от общинско жилище на 7-мия етаж на вход "В" в блок 41 в ж.к. „Дъбника“ е паднал на долната тераса, разказаха живущи във входа. Хората от долните етажи са се събудили от силния тътен, който оприличили на падащи камъни. Като излезли от апартаментите си и огледали блока видели, че част от терасата на съседката им, която е наемателка на общинското жилище, е паднала. 
„Цяло чудо е, че няма пострадали. Сутрин в района си разхождаме кучетата, а сега там има части от паянтовата тераса“, споделят живеещите в блока.
Малко след инцидента от местната управа са отишли на място, направили са оглед, обезопасили са мястото и са заявили, че ще укрепят и ремонтират терасата в кратки срокове. До този момент наемателят на общинското жилище не е подавал сигнали, че терасата е нестабилна и опасна, уточниха от общината.
20.08.2019, 10:10 часа
8288 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha