Наградиха изявени граждани и ученици на празника на Кула

Наградиха изявени граждани и ученици на празника на Кула На празника на Кула вчера бяха наградени изявили се граждани и ученици. Отличията бяха връчени на тържествено заседание на общинския съвет. 
Празникът на Кула се отбелязва от 1991 година в рамките на Кулския панаир. Парична награда и и грамоти получиха Полина Филипова, Бетина Тодорова, Изабел Цветанова, Валерия Вълчева, Никол Георгиева и Николай Стоянов – ученици от Средно училище „Васил Левски“ в Кула, завършили средното си образование с отличие. С почетна значка, грамота и парична награда бяха отличени класната ръководителка на 12 клас – Илонка Желева, както и самодейците от читалище „Просвета“ Вълка Добрева, Жана Стойкова, Иво Йончев, Силвия Христова, Корнелия Иванова, Малинка Живкова и Пенко Марков за приноса им към духовното развитие и популяризиране на местното културно наследство.
Гости на празника бяха заместник областния председател Лъчезар Попиванов, кметът на Видин Огнан Ценков, както и кметове на други общини от областта.
На площада в град Кула празничен концерт тази вечер ще изнесе Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен.
20.08.2019, 10:30 часа
845 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha