Задържаха трима души при спецакция срещу разпространението на дрога в Пловдив

Задържаха трима души при спецакция срещу разпространението на дрога в Пловдив Задържаха трима души при спецакция срещу разпространението на дрога, съобщиха от полицията в Пловдив.
Специализираната полицейска операция за противодействие на разпространението и употребата на наркотици бе проведена на 19 август от служители на отдел “Криминална полиция” и сектор “Специализирани полицейски сили” в Пловдив. 
Разследването е осъществено на територията на квартал “Столипиново”, под наблюдение на Окръжна прокуратура. В хода на акцията, в момент на сделка между наркоразпространители, са заловени 37-годишната обитателка на жилището и двама мъже на 24 и 48 години.
От тях разследващите са иззели 257.6 кг хероин, кокаин и електронна везна със следи от същия наркотик, както и мобилни телефони. По случая е образувано досъдебно производство, което се наблюдава от Окръжна прокуратура. 
Тримата души са били задържани за 24 часа Впоследствие са им повдигнати обвинения и с постановление на наблюдаващия прокурор, мярката им за задържане е удължена до 72 часа.
20.08.2019, 15:34 часа
1039 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha