От последните минути: Семейство с две деца се размаза с „Голф“ на Е-79 между Монтана и Враца /снимки/

От последните минути: Семейство с две деца се размаза с „Голф“ на Е-79 между Монтана и Враца /снимки/ Пътен инцидент затапи международен път Е-79 между Враца и Монтана, видя първо BulNews.bg. Кола, в която пътувало семейство с две малки деца, се е забила в крайпътна мантинела. 
Инцидентът е станал преди минути на дългата права при отбивката за село Краводер. Лек автомобил „Фолксваген Голф“ с монтанска регистрация се движел в посока Враца. Изведнъж обаче предната лява гума се спукала и шофьорът загубил контрол над управлението. Колата се забила в мантинелата в дясно по посока на движението. 
В „Голф“-а пътувала жената на водача и двете им деца - бебе на годинка и момче на 10 години. За щастие всички те са невредими след ПТП-то и се разминали само с уплахата. 
В момента колата все още е на пътното платно и движението по натоварения участък е затруднено. На местопроизшествието има екип на полицията, който регулира трафика. 
21.08.2019, 14:07 часа
18037 3
Коментари

Северозапад-нала България

21.08.2019, 22:13 часа
Всички се правят на големи шофери, за съжаление след смърта си не могат и няма как да разберат, че не са такива! Жалко е когато убият и невин хора, който са карали нормално и по всички правила или пък са се возили при тях, Хора моля ви бъдете разумни

vw

21.08.2019, 18:02 часа
по ми е жал за GOLFY

селянин от Краводер

21.08.2019, 16:50 часа
Тоя малоумник не е карал с 80 км. като гледам колата сигурно се е правил на много голям шофьор.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha