И Кейт Ъптън скочи срещу Victoria's Secret /снимки/

И Кейт Ъптън скочи срещу Victoria's Secret /снимки/ И моделът Кейт Ъптън стана част от отбора на критиците на Victoria's Secret. Според Кейт брандът за бельо не наемал различни по тип манекенки.
"Гледаме постоянно един и същи тип тяло. Трябва да следите за разнообразието от тази гледна точка. Всяка жена има нужда да се припознае, в противен случай сте просто скучни", обърна се към компанията пищната Ъптън.
Факт е, че Кейт Ъптън е снимала рекламни кампании с Victoria's Secret, но никога не е била част от големите им дефилета.
Това няма как да се случи и тази година, тъй като вече стана ясно, че традиционното им годишно ревю няма да се организира. В кратко изявление Victoria's Secret съобщиха, че търсят нов тип на изява на своите модели, но засега няма дума повече по темата.
Иначе срещу тях преди седмици тръгна петиция, в която се включиха над 100 манекени и актриси. Те отправиха призив за спазването на добрите практики в модния бизнес. Петицията бе подписана и от движението Time's Up, което защитава жертвите от сексуален тормоз.
Victoria's Secret влезе в новинарския поток и с наемането на първия си трансджендър модел - Валентина Сампайо. Вследствие на изненадващия ход оставка подаде маркетинговият директор Едуард Разек.
26.08.2019, 12:00 часа
3002 1
Коментари

БДС

26.08.2019, 16:11 часа
Тъй , де !!! Само така , Кейт ! Ще гледаме и теб активно , пък по някое време - при очния лекар...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha