От последните минути! Пиян майстор на автомобили се размаза на възлов булевард във Враца /снимки/

От последните минути! Пиян майстор на автомобили се размаза на възлов булевард във Враца /снимки/ Известен майстор на коли преди минути е самокатастрофирал на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Тежкият пътен инцидент е станал в района на картинг пистата. 25-годишният мъж е изгубил контрол над лек автомобил „Сузуки“ с врачанска регистрация и се е размазал в оградата край шосето. На този етап не е ясно дали първо е отнесъл уличен стълб и след това е последвал удар в оградата, но пораженията по колата са сериозни. Като по чудо шофьорът е оцелял и веднага избягал от мястото на катастрофата.
Полицията обаче е действала светкавично, открила беглеца и го върнала при смачканата кола. Първоначално той се опитал да каже, че по време на катастрофата жена му е карала колата, но тази версия бързо е била отхвърлена от опитните ченгета.
Пробата с дрегер показа защо младият мъж е побързал да напусне мястото на катастрофата. Проверката установи, че той е седнал зад волана с 1.74 промила алкохол в издишания въздух. Очаква се пияният шофьор да бъде задържан до 24 часа в районното, след което ще бъде предаден на прокуратурата.
Пътуващите в посока изхода на града по този маршрут трябва да бъдат внимателни, тъй като дясната лента на булеварда е блокирана от полицейските коли и смачкания автомобил.
24.08.2019, 21:19 часа
10287 2
Коментари

динко крокодила

25.08.2019, 00:04 часа
Майстор на 25 годин пиян на мръморец !!! Ша дойде да е добър майстор, се при него ше ода!

?

24.08.2019, 21:39 часа
Кат му гледам дръгела и простотията, що му викате майстор ми не му кажете името
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha