Див екшън! Пиян мъж от Бели извор нападна ченгета с брадва след катастрофа в Монтанско /снимки/

Див екшън! Пиян мъж от Бели извор нападна ченгета с брадва след катастрофа в Монтанско /снимки/ Див екшън се е разиграл в Монтанско вчера, научи BulNews.bg. Пиян 43-годишен шофьор от врачанското село Бели извор е катастрофирал, като след това нападнал с брадва полицаите, които се отзовали на помощ.
Инцидентът е станал към 18.30 часа вчера в землището на село Мърчево. Случайно минаващи в района хора забелязали катастрофирал в мантинела бус „Форд Транзит“, като шофьорът бил затиснат вътре. Очевидците незабавно подали сигнал на спешния телефон 112 и към мястото бил изпратен екип на полицията.
Когато се отзовали на местопроизшествието обаче полицаите заварили стряскаща гледка. Водачът вече се бил свестил и бил излязъл от смачканото возило. Когато видял ченгетата, той извадил нож и брадва и ги заплашил с тях.
Мъжът бил във видимо нетрезво състояние и се държал грубо и агресивно със служителите на реда. Той категорично отказал да му бъде направена проба за употреба на алкохол. В крайна сметка униформените щракнали белезниците на 43-годишния мъж и го тикнали да изтрезнява и усмирява буйния си нрав в ареста в следващите 24 часа.
На местопроизшествието е извършен оглед, като криминалистите установили, че причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост на пияния шофьор. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
26.08.2019, 10:44 часа
6408 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha