Поредният наглец! Шофьор паркира „Опел“-а си на тротоар във Видин

Поредният наглец! Шофьор паркира „Опел“-а си на тротоар във Видин Пореден случай на безобразно паркиране потресе видинчани, научи агенция BulNews. Възмутена жителка на града е заснела наглец, зарязал колата си по безумен начин. Кадрите с безотговорното поведение на мъжа, решил, че може да паркира както си поиска, бяха разпространени в социалните мрежи, където предизвикаха вълна от негодувания.
Снимките са направени в събота, по време на пазарния ден в града, когато в района на пазара е почти невъзможно да се паркира. Въпреки големият наплив от купувачи и продавачи, наглостта на шофьора с „Опел“-а няма никакво извинение.
„Доста често посещаваме с мъжа ми съботния пазар и всеки път има униформени с камера, снимащи от скъпите снимки и после пращат скъпи картички на спрелите на тротоара покрай блоковете. И тоз го е отнесъл сигурно“, коментира друга видинчанка, запозната как реално се наказват наглите нарушители.
На фотоса се вижда как шофьорът се е наместил напряко между други два автомобила и е качил предницата на возилото си на тротоара. 
Сега остава тарикатът само да чака честитката си от пътна полиция, а съвестните граждани да са спокойни, че наказанието не му се е разминало.
03.09.2019, 08:26 часа
1716 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha