Огнен атентат! Удариха земеделец от Видинско, драснаха клечката на тракторите и реколтата му

Огнен атентат! Удариха земеделец от Видинско, драснаха клечката на тракторите и реколтата му
Огнена атака е извършена във Видинско, научи BulNews.bg. Подпалвач е ударил селскостопанската техника и реколтата на местен земеделец. 
Атентатът е извършен в ранни зори на 2 септември в село Дреновец. Към 6.50 часа на телефон 112 постъпил сигнал огнения ад. Пламъците тръгнали от масивна постройка в двора на частен имот. Те били забелязани от ползвателя, който съхранявал вътре техника и зърно. 
Земеделецът извикал пожарникарите и преди пристигането им се опитал да избута навън горящия си трактор. Опитите му обаче останали неуспешни. При пристигането на огнеборците пламъците били обхванали цялото хале с намиращия се вътре инвентар и зърно.
Огънят унищожил два колесни трактора „Рено“ и „Клас“, прикачна торачка „Дондер“, около три тона торове, инструменти и работен инвентар. Нанесени били щети по металната покривна конструкция и съхраняваната в помещението пшеница. 
След оглед на местопроизшествието експертите са категорични, че палежът е умишлен. Случаят се разследва от служители на полицията в Белоградчик, образувано е досъдебно производство.​​​​​
03.09.2019, 10:21 часа
5622 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha