Ексклузивно в BulNews! Има още една жертва в тежката катастрофа в Германия, при която загина футболистът на „Бойчиновци“ /уникални снимки/

Ексклузивно в BulNews! Има още една жертва в тежката катастрофа в Германия, при която загина футболистът на „Бойчиновци“ /уникални снимки/ Още една жертва има в тежката катастрофа в Германия, при която загина футболистът на „Бойчиновци“ Денис Деков, установи разследване на агенция BulNews. Репортерите на медията ни успяха да сглобят голяма част от станалото в неделя вечер близо до село Wildeshausen, което е на около 40 км. от Бремен.
От 3 дни Денис е бил в Германия на гости на родителите си, които работят там. С него са пътували по-големият му брат и тяхна приятелка. Тримата се возили във врачански „Фолксваген Пасат“, шофиран от Теодоси Тодоров-Толи от село Нефела. 18-годишният водач тази година е бил абитуриент и имал книжка от 2 месеца.
Тежката катастрофа станала около 22.45 ч. при влизане в селото. Младият шофьор влязъл с голяма скорост в ляв завой, загубил контрол над колата и тя се ударила в дърво, след което започнала да се преобръща. След като паднала на гумите си, предната й част избухнала в пламъци. Теодоси успял с последни сили да извади от автомобила тримата си спътници и да се обади на тел.112 за помощ.
Две линейки и две пожарни пристигнали на мястото на катастрофата, където заварили четирима души да лежат в тревата край колата. Въпреки бързата им намеса на място починали 20-годишният Денис и момичето, а останалите мъже били транспортирани в тежко състояние в болница. Вчера е извършена операция на брата на загиналия футболист, а утре предстои такава и за шофьора, който по неофициални данни е с 5 счупени прешлена.
От местната полиция твърдят, че причината за тежкия пътен инцидент е малкото стаж на водача, който не е успял да удържи колата заради високата скорост, с която се е движел.
03.09.2019, 11:36 часа
14113 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha