Осем души остават в болница след катастрофата с монтанския автобус на магистрала "Хемус"

Осем души остават в болница след катастрофата с монтанския автобус на магистрала "Хемус" Осем души са в болница след катастрофата между автобус и ТИР на автомагистрала "Хемус" вчера, за която BulNews.bg съобщи.
Сблъсъкът стана на 31-вия километър на автомагистралата, посока Варна. Автобус по линията София-Монтана-Лом се вряза в движещ се пред него товарен автомобил.
26 са били пътниците в автобуса, осем от тях са пострадали. Те са с леки и средни наранявания. Най-тежко е пострадал шофьорът на автобуса. Той е приет за лечение в болница "Св. Анна" със счупени лява и дясна подбедрица. В момента е стабилизиран. Мъжът е на 64 години от Монтана. В същата болница е настанена и 48-годишна жена с травми по лицето. 
В момента продължава работата по изясняване на причините за катастрофата. 
МВР работи по две версии – шофиране с несъобразена скорост от страна на шофьора на автобуса и трети водач, който да е причинил инцидента.
По случая е образувано досъдебно производство.
09.09.2019, 08:30 часа
6963 1
Коментари

Четящ

09.09.2019, 11:31 часа
И защо не задължите тези фирми да карат задължително с работещи камери, койито да облекчават разследванията? До кога ще се построяват заключенията на предположения а не нан факти, доказани от технически средства!? Аман от тази бюрократичност!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha