Пребиха трима ученици с бухалки заради момиче

Пребиха трима ученици с бухалки заради момиче Трима ученици от Спортното училище във Велико Търново са бити с бухалки от други тийнейджъри заради момиче, стана ясно на брифинг на полицията в старата столица. Екшънът се разиграл в района на пазара в квартал "Бузлуджа" във вторник по обед. Саморазправата се разиграла пред очите на десетки свидетели, които незабавно подали сигнал на телефон 112. Когато пристигнали линейка и полицаи, извършителите били избягали, а двамата деветокласници и приятелят им седмокласник били целите в кръв, със синини, оттоци и избити зъби. Трите момчета незабавно били откарани в Спешна помощ. Единият от учениците е пострадал по-тежко, а другите двама са освободени за домашно лечение.
"Сигнал е подаден вчера. Извършителите са задържани, те са 16-17 годишни. Касае се за любовна драма, за момичета, изяснено е. Всички ученици са от Велико Търново. Има информация, че е използвана бухалка, но тепърва предстои събиране на доказателства", каза директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Димитър Машов.
В същото време във вторник е получен сигнал от будни граждани, които са съобщили, че обновената фасада на Спортното училище е била надраскана от вандали. "Незабавно изпратихме служители и установихме извършителя. Спрямо него ще бъдат предприети действия по отношение на извършената от него проява", обясни комисар Машов.
11.09.2019, 12:22 часа
628 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha