На вниманието на ЦИК! Любовници тайно контролират ОИК в Борован, решенията й са под въпрос

На вниманието на ЦИК! Любовници тайно контролират ОИК в Борован, решенията й са под въпрос Любовници тайно контролират Общинската избирателна комисия във врачанското село Борован, научи агенция BulNews. Съставът на ОИК е утвърден с решение №783-МИ от 26.08.2019 г. на Централната избирателна комисия.
Председателят на комисията Яна Бецинска и членът Калин Ценов живеят на семейни начала, като тази зависимост не е декларирана пред ЦИК. Това създава реална възможност решенията на общинската комисия да бъдат контролирани и манипулирани от двамата, като присъствието им там е предпоставка за опорочаването на предстоящите избори.
До кмета на община Борован Десислава Тодорова вече има подадени няколко сигнала, в които писмено се потвърждава интимната връзка между Бецинска и Ценов и които свидетелства ще бъдат изпратени в София.
До началото на изборния процес има време и от ЦИК е повече от наложително да предприемат конкретни действия спрямо състава на ОИК-Борован с цел да се гарантира честният вот на 27-и октомври.
13.09.2019, 08:50 часа
5344 2
Коментари

ПРИЯТЕЛ НА ЦЕНОВ

06.07.2021, 02:58 часа
ДА ЯДЕТЕ УЯ НА КАЛИН ЦЕНОВ! НА МАЛЕШКАТА,ВОДА НЕ МООО МУ ДОНЕСЕТЕ!

Запознат

13.09.2019, 12:48 часа
Вярно е!!! ЦИК да вземе мерки.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha