Цвета Караянчева е пострадала сериозно в катастрофата с кортежа на НСО, хеликоптер я транспортира към София /снимки/

Цвета Караянчева е пострадала сериозно в катастрофата с кортежа на НСО, хеликоптер я транспортира към София /снимки/ Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е тежко ранена след катастрофата с кортежа на НСО, която стана днес преди обед край Хитроно. По първоначална информация тя е със счупена ключица. В момента се подготвя транспортирането й с хеликоптер от болницата в Шумен към София за преглед и лечение. В добро общо състояние е.
Очевидци разказват, че автомобил, управляван от жена, се е опитал да направи място на кортежа на Караянчева. Шофьорката навлязла в банкета, загубила управление над автомобила си и се врязала в една от колите.
От МВР по-рано разпространиха информация за инцидент, който е станал около 10:30 ч. По първоначални данни на главния път Шумен - Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишна шофьорка на лек автомобил на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се автомобил.
За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни, информират от полицията. Повече информация за инцидента ще бъде дадена по-късно от компетентните органи.
15.09.2019, 13:59 часа
5962 3
Коментари

Сега остава да е тероризъм

16.09.2019, 19:00 часа
Пекинската Патица и гъсока зад волана на мерцедеса са навлезли в насрещното, добре, че жената е навила в банкета тада не е челен удара. Смачкани 2 леви калника ???????????

Според снимките

15.09.2019, 19:08 часа
изпреварването не е разрешено,лентата е само за ляв завой.

Бай Хой

15.09.2019, 16:58 часа
С тия сини и червени лампи са като дискотека и за къде бързат толкова ? Все едно, че са богопомазани. Е не са. Като гледам е и завой, можело е да изчакат па после да дават газ. Ама тоя масраф пак ние плащаме.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha