Ти да видиш! Ожънаха плантация канабис в дома на пенсионери във Видинско /снимки/

Ти да видиш! Ожънаха плантация канабис в дома на пенсионери във Видинско /снимки/ Полицията е влетяла в имот на пенсионери във Видинско и е ожънала плантация с канабис, съобщиха от полицията. Някои от растенията били с височина над 3 метра.
Случката е от 13 септември. Тогава в хода на специализирана полицейска операция, насочена срещу наркопрестъпленията в област Видин, криминалисти предприели претърсване в частен имот в село Периловец, община Бойница. Той е собственост и обитаван от 75-годишен мъж и 68-годишната му съпруга. 
В южната част на дворното място униформените се натъкнали на 17 посадени растения. Те били с височина от 200 до 350 см. При полевия наркотест листната маса реагирала на канабис. 
В помещение на втория етаж на къщата  били открити и 10 сухи канабисови съцветия и сух стрък от същата култура с височина 63 см. 
Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
 
16.09.2019, 11:53 часа
3612 2
Коментари

Достойни Пенсии

16.09.2019, 15:17 часа
Понеже пенсиите на хората с много вискои и те не могат да ги похарчат за това си гледат и канабис, ало Държавата-територия дайте на хората пенсии за достоен живот, а не да гладуват и да не могат да си купят лекарства и да ходят по кофите за болук

chichi

16.09.2019, 13:03 часа
айде стига бе, сеги зимъска нема да има какво да пушат хората
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha