От последните минути: Полицията затвори централна улица във Враца заради блъснат човек /снимки/

От последните минути: Полицията затвори централна улица във Враца заради блъснат човек /снимки/ Преди минути полицията затвори част ул. „Никола Войводов“, известна като „Дунав“, във Враца заради инцидент с блъснат човек, видя първо репортер на агенция BulNews.
Две възрастни жени тръгнали да пресичат пътя недалеч от ж.п. гарата, когато били пометени от „Фолксваген“ с врачанска регистрация. Едната от тях паднала и си ударила главата в бордюра, след което останала да лежи неподвижно.
Свидетели на катастрофата подали сигнал на тел. 112 и на мястото на инцидента пристигнали патрулка на полицията и спешни медици. Пострадалата жена била прегледана на място, след което я транспортирали към болницата за допълнителни прегледи.
Заради тежкия инцидент полицията затвори улицата откъм бул. „Демокрация“ до приключването на разследването на причините за катастрофата. Колата е била шофирана от млад мъж, който веднага е спрял и в момента изчаква разрешение от полицията да премести автомобила си.
На мястото на инцидента е пристигнала и втора патрулка, която охранява местопроизшествието.
16.09.2019, 13:46 часа
13687 6
Коментари

Гъзарски номер и VW дизел - маани

16.09.2019, 18:43 часа
Аре по-полека със защитата на шефьорчето. На тая улица дето няма кьорав пешеходец и е еднопосочна при това леко друсаща да бутурясаш две жени или си кьорав или си на нещо силно. Па и за къде бърза, да го не чека Бойко Борисов ? Па ша ги пущи да минат

Наблюдателен

16.09.2019, 17:11 часа
Понеже тия женици си пресичат където си поискат и когато си поискат и то най-вероятно докато говорят по телефона,сега успяха да зачернят живота на тоя човечец,простотия безкрайна,възпитание нулево както от пешаходци така и от водачи!

до автомобилните състезателе

16.09.2019, 16:49 часа
Спирайте на пешеходните пътеки, а не мислете, че карате у Багдад. Че там повечето ора си носта гранатомето нагръб и като им спреш да минат, гледаш у огледалото как те гони нещо. Та драги автомобилни състезатели, карайте внимателно!

до Иван

16.09.2019, 16:46 часа
опашките от коли стигат чак до металик или пазара

Иван

16.09.2019, 16:44 часа
На пешеходната пътека на Здравец трябва да се сложи светофар! Пешеходците са като хуни там! Е то няма спиране понякога! Чака се за 1 човек, който тича още от Суми или Принцесата и не знаеш кога ще скочи пред колата ти! Що за безкрайно предимство?!?!

Ненормалния

16.09.2019, 16:26 часа
Масово хората и особено изгърмелите пенсионери пресичат неправилно и после защо ги блъскали..! По-зле сме и от тези в Африка!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha