Модна агенция "X MODEL GROUP" с благороден жест към комуната на отец Иван в Якимово /снимки/

Модна агенция "X MODEL GROUP" с благороден жест към комуната на отец Иван в Якимово /снимки/ Модната агенция на Северозапада "X MODEL GROUP" приключи поредната си благотворителна кампания в помощ на хората в нужда, чието лице бе "Мис Северозападна България 2015" Инес Петрова, съобщи управителят Ивайло Йосифов.
Преди броени дни на връх големия християнски празник Кръстов ден, Инес и екип на агенцията, дариха събраните дрехи, обувки, играчки и стоки за бита за хора от всякакви възрасти на отец Иван в монтанското село Якимово.
Над 30 години духовникът осигурява подслон на хора в беда и без дом. В комуната в Якимово живеят около 250 човека, като над 100 са деца. В закупените от отец Иван 45 къщи домашен уют и закрила са открили много семейства и възрастни хора на преклонна възраст.
„Благодарим на всички хора със сърца, който подкрепиха кампанията и я направиха повече от успешна, защото малките неща се правят от големи хора! Защото красотата и добротата трябва да вървят ръка за ръка. Искаме да дадем пример на хората, да бъдат по-добродетелни, състрадателни и инициативни. Усмихвайте се и бъдете добри!“, заяви Инес Петрова
Отец Иван благодари на екипа на агенцията за проведената кампания и съобщи, че в приюта има нужда от още много неща от първа необходимост и ще бъде благодарен, ако и други хора решат да направят дарение.
17.09.2019, 15:41 часа
4256 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha