Хакнаха профила на най-сексапилната синоптичка в света /снимки/

Хакнаха профила на най-сексапилната синоптичка в света /снимки/ Най-секси водещата на прогнозата за времето в света Янет Гарсия стана жертва на хакери. След разбиването на профила на момичето от Мексико в Инстаграм в него се появи пост, в който се казва, че всеки желаещ може да гледа видео за възрастни с участието ѝ. За целта било необходимо само да се свали специално приложение. Естествено, че никакви "видеа за възрастни" с Янет не съществуват. Дори използваната в поста снимка е дело на фотошоп. На оригиналната снимка момичето може да бъде наречено само леко голичко. Кибер престъпниците обаче са убеждавали последователите на Янет да преминват в друга страница, където могат да бъдат намерени еротични видеа с момичето.
Но истината е, че кибер престъпниците са насочвали лековерните потребители към сайт, който е точил личните данни на вторите. Фото Instagram/IamYanetGarcia Когато Янет е открила, че профилът ѝ е разбит, тя веднага съобщила всичко на своите последователи в "Туитър".
Освен това момичето се свързало с поддръжката на Инстаграм, за да ѝ възстановят достъпа до страницата. И едва тогава водещата споделила снимки, които доказват, че скандалната ѝ снимка е преработена с фотошоп.
Янте стана известна, след като каналът Ozzy Man Reviews разпространи видео с нея. В него авторът разказва, че обича мексиканските телевизионни прогнози за времето. Клипът бе гледан над 20 милиона пъти. След това профилите на момичето в социалните мрежи прегряха.
22.09.2019, 12:00 часа
3057 1
Коментари

mravka aviator

22.09.2019, 16:30 часа
Golqmo dupe - golqma rabota !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha