Странна катастрофа! Две коли се удариха на централна улица във Враца, по чудо няма жертви /снимки/

Странна катастрофа! Две коли се удариха на централна улица във Враца, по чудо няма жертви /снимки/ Странна катастрофа е станала на една от централните улици във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Два леки автомобила с врачанска регистрация са се ударили по невъзможен начин на място, където няма как да се кара с повече от 40 км. Инцидентът е станал на ул. „Христо Ботев“ близо до църквата "Св. 12 апостола". След сблъсъка едната кола се е качила на тротоара и се е ударила в стената на къща.
От удара между „Опел“ и „Пежо“ няма пострадали хора. Това е истинско чудо, тъй като по това време тротоарът е пълен с хора и е имало реална опасност да се стигне до фатален изход. Само лошото време е причината за липсата на пешеходци на мястото на катастрофата. Щетите по двете коли са само от изкривени ламарини.
Тепърва полицията ще изяснява как се е стигнало до удара и кой е виновен. Минаващите по тази улица трябва да го правят с повишено внимание, тъй като катастрофиралите автомобили все още не са поместени.
24.09.2019, 18:46 часа
9495 4
Коментари

bbb

25.09.2019, 00:25 часа
предупреждавам, че ще дойда и ще ви изпуша тревата

gaga

25.09.2019, 00:24 часа
тия да не опъват джойнтара младежи

За к'во им плащаме ?

24.09.2019, 21:42 часа
По тази улица всеки спира както си иска, особено от църквата към светофарите на Руски, ама никой не ги закача. У Враца има абдикация на полицията от Правилника за движение, що се касае до спиране и паркиране. На никой не му прави впечатление.

цо

24.09.2019, 21:29 часа
Дрисъци без мозък. На мама и тате с колите и давай. Милицията отново е в храстите
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha