Трагедия! Почина шофьорът на „Мазда“-та от катастрофата на Е-79, в спешното са двете жени и трите деца /снимки/

Трагедия! Почина шофьорът на „Мазда“-та от катастрофата на Е-79, в спешното са двете жени и трите деца /снимки/ Починал е шофьорът на леката кола „Мазда“, която беше ударена на международния път Е-79 край Люти дол, научи ексклузивно агенция BulNews.

Извънредно положение! Жестока катастрофа на Е-79 между Мездра и Ботевград, пътят е затворен /снимки/

Два екипа на Спешна помощ от Враца и Мездра са работили като на военно поле сред множество хора, които помагали да се извадят затиснатите пътници.
Въпреки усилията на спешните медици обаче раните на мъжа са били несъвместими с живота и той е издъхнал още при качването му в линейката. Хората, които са го извадили от колата, разказаха, че воланът и таблото били влезли в корема му.
В болницата в Мездра продължават изследванията на бременната жена и бабата, като с повече проблеми е бъдещата майка. Трите деца са в добро общо състояние и на този етап няма опасност за живота им.
По неофициална информация пътуващите в колата-ковчег са от врачанското село Малорад.
Тепърва на мястото на катастрофата се очаква да пристигне за оглед заради загиналия човек дежурен дознател, което ще остави през следващите часове международния път ще затворен за движение.
26.09.2019, 21:16 часа
10567 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha