Определиха местата за агитационни материали във Враца

Определиха местата за агитационни материали във Враца Определени са местата за разлепване на агитационни материали във Враца. Според заповедта на зам.-кмета Мария Попова по време на кампанията за произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври участниците в предизборната кампания са длъжни да поставят агитационни материали - плакати, афиши, обръщения и др., за времето от 27 септември 2019 г. до 24.00 часа на 25 октомври 2019 г., на специални информационни табла, разположени на определени места  за територията на общината. 
Разполагането на транспаранти и билбордове трябва да става по изрично разрешение от кмета на общината на база подадено заявление (придружено със схема за вида и размера на съоръжението) и заплатена такса, съгласно действащите наредби на общинския съвет.  
Разполагането на шатри да става също по изрично разрешение от кмета на база подадено заявление (придружено със схема за вида и размера на съоръжението).
Забранява се използването на държавния и общински транспорт за предизборна агитация, поставянето на агитационни материали на места, общинска собственост, неупоменати в заповедта, както и унищожаването на агитационни материали, поставени по установения ред, до края на агитационната кампания.
За поставяне на агитационни материали на сгради, витрини и др., които не са общинска собственост, е необходимо разрешение на собственика или управителя на имота.
Партиите, коалициите от партии и инициативните комитети се задължават  в срок до 7 дни след изборния ден да премахнат поставените от тях агитационни материали.
Нарушителите на настоящата заповед се санкционират за всяко едно нарушение поотделно. Установяване на нарушенията по заповедта, съставянето на актове, издаването и обжалването на наказателните постановления да се извършва по реда на Закона за административните нарушения и наказания.
Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на секретаря на община Враца.
27.09.2019, 12:05 часа
979 2
Коментари

герберски другар

27.09.2019, 19:39 часа
Момчилчо и той честен кат Калинчо -смех .Тоа път врачани ша си изберат Момчилчо ,спокойно врачани .Другаря ви бойчо си назначава кметове и без избори ,слава на БКП другарите. Калинчо мъничък ма пръв партиец на другаря бойчо тиквата ...каратисто 9 дан

герберски другар

27.09.2019, 19:33 часа
у Враца нема кой да ви чета ПРОСТОТИИТЕ другари. Дарете парите за добро дело ,едва ли ша ги дарите Сетих са един даряваше заплатата си за нещо.Даже викнал и медиите да са похвали ! Калинчо ,когато правиш добро си мълчиш и правиш добро .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha