Жена отнесе със "Сеат"-а си "Мазда" в Монтана и избяга, шофьорът я настигна и наби

Жена отнесе със "Сеат"-а си "Мазда" в Монтана и избяга, шофьорът я настигна и наби Районната прокуратура в Монтана изправя пред съда мъж, нанесъл побой на жена след катастрофа в областния град.
Сутринта на 18 май 2017 година обвиняемият Е.В. управлявал лекия си автомобил „Мазда“ в областния град. Около 9.30 часа той се движел в района на прелеза, на така наречения „Черен мост“. Водачът подал светлинен сигнал и се престроил, за да завие надясно по бул. „Христо Ботев“, по посока на автогарата в града.
В този момент колата на обвиняемия била закачена от друга кола марка „Сеат“, управляна от О.Т. След станалата катастрофа жената продължила да шофира по бул. „Хаджи Димитър“. След нея потеглил и обвиняемия Е.В.
О.Т. решила да отбие и да спре своя автомобил в близост до мястото на сблъсъка - до общинския пазар в Монтана, след което излязла от него. Обвиняемият също спрял и я приближил. Между двамата възникнал спор относно причината за случилото се.
Е.В. се ядосал и ударил жената с ръка в областта на лицето. След това я хванал за косата и продължил побоя. Пострадалата започнала да вика за помощ, но агресорът й нанесъл удар с коляно в областта на носа.
Свидетели на случващото се станали работещи наоколо хора, които подали сигнал на телефон 112. Лицето на жената било окървавено, от устната й потекла кръв. Един от присъстващите на място успял да спре агресивния мъж.
О.Т. постъпила в хирургично отделение при МБАЛ в Монтана. От изготвената в хода на досъдебното производство съдебно-медицинска експертиза е видно, че пострадалата получила кръвонасядане на горен ляв клепач. Уврежданията причинили на жената болка и страдание.
Разпитан по досъдебното производство, Е.В. се признава за виновен и изразява съжаление за случилото се.
Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.
02.10.2019, 16:50 часа
6603 2
Коментари

Т@па оФца

02.10.2019, 21:18 часа
Жалко, че сега ще плати едни 1500 - 2000 лв. иначе добре я е отупал. Да се радва, че не са приели Онази Конвенция иначе като нищо можеха да го приберат за няколко години. А кифлата едва ли е разбрала що са я маризили.

Петър

02.10.2019, 18:01 часа
явно малко я е бил щом има очи и да се оплаква...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha