Надежда Йорданова повежда силна листа с доказани личности в Мездра, вижте кои са те

Надежда Йорданова повежда силна листа с доказани личности в Мездра, вижте кои са те Екип от доказани в своята област професионалисти- икономисти, учители, лекари, инженери, всички обединени от идеята да работят за една по-чиста, по-модерна, по-здрава, по-съвременна, по-уредена община Мездра. Чрез привличане на нови инвеститори, подобряването на  пътната инфраструктура , изграждането на нови паркове, алеи и детски площадки, решаване на проблема с водоснабдяването в населените места на общината, за по-добро образование за децата на Мездра, за качествено медицинско обслужване, за развитието на спорта. И още за популяризиране на  фолклорните фестивали, подпомагане на читалищната дейност и превръщане на Мездра в привлекателна туристическа дестинация.

Надежда Илиева Йорданова- кандидат за кмет на община Мездра и водач на листа за общински съветници
Родена в град Мездра, има висше икономическо образование, омъжена, с двама сина, снаха и един внук. В периода 1995- 1999г. работи в Община Мездра като гл. специалист „Стопански дейности”. 1999-2001г. работи като началник отдел „Кординация и административен контрол” в Областна администрация- Враца. От 2001 към настоящия момент е управител на верига магазини „Ариел”.  Общински съветник от 2003г.  От 2015 до 2017 г. заместник председател на общински съвет Мездра и председател на постоянната комисия по „Стопански дейности, общинска собственост и европейска интеграция” към ОбС-Мездра. Била е член на Комисията по „Финанси и бюджет” и  постоянната комисия по „Образование, култура, наука, спорт, туризъм и младежки дейности”. 
Мото: "За превръщане на  Мездра в привлекателно място за инвестиции, за да има просперитет в общината и да ни живеят тук децата".

Веселина Босилкова-кандидат за общински съветник- номер 102 в листата
Родена в Бърдарски геран, общ. Бяла Слатина, има висше електротехническо образование. Работила в завод за контактни елементи- с.Зверино, ЧЕЗ- разпределение, била е кмет на с. Зверино от 1999 до 2003г., понастоящем пенсионер, омъжена , с две деца.
Мото: „Ще работя за подобряване условията на живот, както в моето село, така и в цялата община. А също и за чиста околна среда.

Христина Стоянова- кандидат за общински съветник, номер 103
Родена в гр. Мездра, омъжена, с три деца, работи като учител физическо възпитание и спорт в Професионална гимназия „Алеко Константинов”- гр. Мездра, треньор по художествена гимнастика клуб „Анелия”-Мездра, лектор към Център по личностно развитие гр. Мездра- група мажоретки.
Мото: „Да превърнем Мездра в достоен европейски град".

Соня Пешкова- кандидат за общински съветник, номер 104
Родена в гр. Оряхово, омъжена , с едно дете, има висше образование-магистър „Психолог”.
Понастоящем работи във верига аптеки „Марешки”.
Мото: "Бъди промяната, която искаш да видиш в твоя град".

Д-р Калина Христова- кандидат за общински съветник, номер 105
Родена в гр. Сливен, омъжена, с две деца. От 1988г. практикуващ ветеринарен лекар в община Мездра, собственик и управител на първата ветеринарна клиника за дребни животни в град Мездра. 
Мото: "Аз действам"

Дана Венчева- кандидат за общински съветник, номер 106
Родена в гр. Казанлък, има висше икономическо образование, специалност „Стопанско управление”, майка на две деца. От 2011 управлява собствен бизнес в областта на телекомуникациите в гр. Мездра
Мото: "Бъдеще и възможности за нашите деца, децата на Мездра".

Зорница Младенова- кандидат за общински съветник, номер 107
Родена в гр. Оряхово, от 2014 г. живее в Мездра, а от една година в с. Брусен. Семейна , с дъщеря на 15 г.,има висше образование, специалност „Клинични здравни грижи”. Работи като мед.сестра и маникюристка.
Мото: "С надежда за по-добри условия на живот в нашия град, за по-добро медицинско обслужване и обучение на нашите деца".

Красимира Петкова- кандидат за общински съветник, номер 108
Родена в гр. Мездра, отраснала в с. Типченица, има висше икономическо образование, специалност „Счетоводство и контрол”, както и икономическа педагогика. Семейна, с две деца. От 20 години работи като счетоводител в частна фирма.
Мото: "Със стабилна инфраструктура  и красива околна среда да превърнем Мездра в привлекателна туристическа дестинация".

Владимир Найденов- кандидат за общински съветник, номер 109
Роден в гр. Мездра, неженен, завършил средното си образование в гр. Мездра, понастоящем работи като треньор по футбол в ОФК „Локомотив”- Мездра.
Мото: "Младите вярваме в Мездра, вярваме и можем, промяната започва от нас младите".

Ивалина Лазарова- кандидат за общински съветник, номер 110
Родена в Голям извор, общ. Ябланица, омъжена с едно дете, понастоящем учител по биология и химия в Природоматиматическа гимназия ”АКАД.Иван Ценов”- гр. Враца.
Мото: "За по-добро образование и просперитет за децата на Мездра".

Мария Тодорова- кандидат за общински съветник, номер 111
Родена в гр. Мездра, семейна, с две деца, има висше икономическо образование. От 2003 г. главен счетоводител в „Инертстрой- Калето”АД.
Мото: "За подобряване начина на живот в град Мездра, за да останат децата ни тук".

Геновева Василева- кандидат за общински съветник, номер 112
Родена в град Мездра.
Омъжена, с две деца.Активна и способна млада жена, която като всяка майка има желание децата й да учат, да се развиват и да останат в родния град. В момента е по майчинство.
Има висше инженерно образование.
Мото: „Нищо не е невъзможно”

Гласувайте за по-доброто управление на община Мездра!
Надежда за община Мездра. Номер 69 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
04.10.2019, 18:35 часа
4475 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha