От последните минути: Млад бързак изпусна завой и се размаза в центъра на Враца /снимки/

От последните минути: Млад бързак изпусна завой и се размаза в центъра на Враца /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути в центъра на Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Млад шофьор натиснал газта на „Фолксваген Пасат“ с врачанска регистрация по ул. „Кръстьо Българията“, изпуснал завой и се размазал в уличен стълб. Преди това първо се е ударил вляво на движението си, после в десния тротоар и отново се върнал вляво, където окончателно се спрял. Пешеходец разказа, че колата е минала на около метър от него и е чист късмет, че не е бил пометен.
Младежът се е отървал без наранявания, но автомобилът е със сериозни материални щети. Проверката с дрегер установи, че не е употребил алкохол.
На мястото на катастрофата са се събрали много любопитни, затова минаващите оттам шофьори да го правят с повишено внимание.
07.10.2019, 23:11 часа
10775 2
Коментари

Стоил

08.10.2019, 12:17 часа
то и с кола си е страшно като ги знам и виждам как карат като алтави пияни надрусани и полиция не ги закача чак ако се ударят в нещо то стълб или човек идват ма до кога стига арести ми нещо по сериозно че се плашим от тях

Ганьо

08.10.2019, 07:17 часа
Внимавайте по пътищата Дечорлия! Зели сте книжки преди 1 месец са правите на джигити и те гле кво става ... Добре, че няма пострадали !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha