Желязо за по-здрава коса, какво да похапваме?

Желязо за по-здрава коса, какво да похапваме? Много мъже и жени прекарват голяма част от свободното си време в търсенето на най-добрите продукти за грижата за косата. Купувайки различни маски, балсами, подхранващи шампоани и други, понякога те пренебрегват онова, което може да им дадат храните в чинията всеки ден. 
Хранителните вещества играят важна роля за растежа на косата, като от тях желязто е на първо място. Неговият недостиг може да причини косопад. За това просто се хранете според вашите нужди. 
Повечето жени, които са на прага или над 30-те, изпадат в паника, когато установят, че имат по-обилен косопад. Първото нещо, което правят, е да си набавят купища козметика, с която да спрат този процес. Но скалпът на косата е като градина - колкото по-силни са корените, толкова по-здрави са самите растения. Ето защо, за да си осигурите качествено подхранване, трябва да направите някои корекции в своя режим. 
Този минерал се препоръчва за насърчаване на растежа и по-голямата здравина на косъма. Той укрепва фоликулите и ги насища с кислород, което е предпоставка за намаляване на косопада. 
08.10.2019, 11:37 часа
676 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha