Все още няма следа от изчезналия млад плевенчанин

Все още няма следа от изчезналия млад плевенчанин В продължение на две седмици дирят изчезнал млад мъж от Плевен. Близки и познати на 36-годишния Мариян Пантелеев го търсят из околностите на града от 26 септември насам. Полицията го е обявила за общонационално издирване.
"На 26-и в 06.00 ч. е казал на баща ми, че излиза. Живее с родителите ни. Дори да е искал да се махне от нас, едва ли щеше да си остави телефона, документите и колата. Той има депресия. Зимата пак се влоши и направи опит за самоубийство. Лекува се месец в лечебно заведение. Последно от полицията ни казаха, че най-вероятно се е качил на автобус за София. Никога досега обаче не е бягал така. Принципно Мариян обича да стои вкъщи и има силна връзка със семейството ни", разказа сестрата на изчезналия Мариян - Таня Асенова, цитирана от NOVA.
От полицията умоляват гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на телефон 112 или да съобщят в най-близкото поделение на МВР, като анонимността им е гарантирана.
10.10.2019, 09:58 часа
1783 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha