Пиян катастрофира два пъти за 10 минути, после предложи подкуп на полицаи

Пиян катастрофира два пъти за 10 минути, после предложи подкуп на полицаи За предложен подкуп на полицейски служители 42-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“ е задържан снощи в РУ - Кърджали, съобщиха от областната дирекция на МВР в Кърджали. Около 19.30 часа мъжът блъснал в село Габрово последователно два паркирани леки автомобила поради неспазване на достатъчно странично разстояние.
Водачът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. 10 минути по-късно ударил движещ се пред него „Фолксваген“ вследствие на нарушена дистанция и отново напуснал мястото на произшествието. Около 30 минути след произшествията служители на Пътна полиция го издирили, но той отказал да бъде изпробван за алкохол.
Издаден е талон за медицинско изследване. При обработката на пътните инциденти шофьорът предложил 100 лв. подкуп на полицейските служители да не съставят акт по ЗДвП, след което е бил задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство и работата продължава разследващ полицай.
10.10.2019, 12:35 часа
1353 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha