Извънредно! В София убиха жената, завлякла доста богати врачани с пари

Извънредно! В София убиха жената, завлякла доста богати врачани с пари Тази вечер малко преди 21 часа в София е била открита застреляна Станка Марангозова, научи ексклузивно агенция BulNews. По неофициална информация мъжът й е подал сигнал на тел.112, че в семейния им автомобил, паркиран пред 18 бл. в кв. „Младост“, е открил съпругата си с огнестрелна рана в главата.
На мястото на инцидента незабавно пристигнали полиция и линейка. Тепърва ще се изяснява дали е убийство или самоубийство.
46-годишната Станка Марангозова бе замесена във финансови пирамиди, в които изгоряха доста бизнесмени от страната. Знае се, че сред жертвите й има и няколко състоятелни хора от Враца, които инвестираха в нейните проекти значителни суми. По-късно стана ясно, че те няма да успеят да върнат парите си и ще пият по една студена вода.
През 2011 година тя бе задържана при акция на ДАНС по разследване за измами и пране на пари. Марангозова бе пусната под домашен арест, а две години по-късно се барикадира в мезонет в столичния кв. "Витоша" и отказа да допусне частния съдебен изпълнител, който трябваше да въведе в имота новите собственици. Апартаментът бе продаден на публичен търг след неплатени две ипотеки.
10.10.2019, 22:20 часа
11700 1
Коментари

от несъстоятелните врачани

11.10.2019, 15:58 часа
За "състоятелните" врачани - откъдето им дошли парите там отишли...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha